Ted 2

Ted 2 telyes film, Ted 2 online film magyarul, Ted 2 teljes film magyarul indavideo, Ted 2 teljes film magyarul videa

.
Ted 2

Ted 2

Ted 2    25 June 2015

Comedy

6.1
TMDb: 6.1/10 3,957 votes

A jószívű, viszont mégis rendetlen és szókimondó Ted élete fordulóponthoz érkezik. A csajozások és a bulis életmód után úgy dönt, hogy ideje megállapodni. Ezért hát gyűrűt húz élete szerelmének ujjára és feleségül veszi. A dolog azonban itt nem áll meg, hősünk ugyanis gyereket is szeretnének. Itt jön a képbe a jó öreg John Bennett, akinek be kell segíteni egy kis alapanyaggal, hiszen Ted plüssmackó, a gyereket pedig nem a gólya hozza. John természetesen nem látja akadályát annak, hogy kisegítse a mackót, a törvénnyel viszont már más a helyzet. Ahhoz, hogy Ted apa lehessen bizonyítania kell, hogy embernek számít.

Bill és Ted haláli túrája

Bill és Ted haláli túrája

Bill és Ted haláli túrája    19 July 1991

AdventureComedyFantasyScience FictionMusic

6.1
TMDb: 6.1/10 445 votes

A két fõszereplõ, Bill és Ted, a két "emberalakot öltött kaliforniai szlengszótár". Övék a nagy megtiszteltetés, hogy megjárhatják a Poklot, eljuthatnak a Mennyországba és még azon is túlra. Missziójuk során túl kell járniuk gonosz hasonmásaik eszén, meg kell menteniük barátnõiket, meg kell védeniük a jövõ generációját az ördögi erõktõl, és meg kell nyerniük a Rockbandák Összecsapását. Haláli túrájuk olyan "arcokkal" hozza össze õket, mint a Halál Kaszása, Isten, az Ördög, két marslakó, Albert Einstein és a Húsvéti nyuszi...

Tad, az utolsó felfedező

Tad, az utolsó felfedező

Tad, az utolsó felfedező    25 March 2017

AnimationAdventureComedyFamily

6.3
TMDb: 6.3/10 122 votes

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, és ez nem más, mint a papirusz, mely igazolja, hogy létezik a nyaklánc, amely a legendás Midász királyé volt, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja az a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világkörüli útra indul, hogy a papagája, és a kutyája, no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát, és eközben megismerkedik új barátokkal… és új gonosztevőkkel is!

Prometheus: Prologue - TED Conference, 2023

Prometheus: Prologue - TED Conference, 2023

Prometheus: Prologue - TED Conference, 2023    28 February 2012

0
TMDb: 0/10 0 votes

Vissza a jelenbe 2

Vissza a jelenbe 2

Vissza a jelenbe 2    20 February 2015

Comedy

5.1
TMDb: 5.1/10 481 votes

A kultikussá vált film folytatásában Lou hamarosan mint az internet atyja lesz népszerű, ám egy ismeretlen merénylő lelövi. Nick és Jacob elhatározzák, hogy időgépet építenek. Ezzel akarnak visszamenni a múltba, hogy megelőzzék a mrényletet, és ezáltal megmentsék barátjukat. A számításokba azonban hiba csúszik, és véletlenül a jövőben kötnek ki Adam Jr.-ral. A kis sapatnak így először a jövőt kell megváltoztatnia, hogy megmentsék a múltat, ami valójában a csapat cseppet sem egyszerű jelene.

The Peter Weyland Files: TED 2023

The Peter Weyland Files: TED 2023

The Peter Weyland Files: TED 2023    28 February 2012

Science FictionDrama

7
TMDb: 7/10 3 votes

Hogy tedd tönkre a házasságod?

Hogy tedd tönkre a házasságod?

Hogy tedd tönkre a házasságod?    07 February 2013

Comedy

5.7
TMDb: 5.7/10 13 votes

Huszonegy oka van annak, hogy egy házasság csődbe menjen, és ez elegendő érv ahhoz, hogy meggyőzze Sannát, ostobaság szerelembe esni. A házaspárok körében végzett kiterjedt vizsgálata alapján arra a következtetésre jut, hogy a válás egy természetes és lehetséges következménye a szerelemnek. Szerinte a szerelem és a szex két különböző dolog, és ő ez utóbbit részesíti előnyben, lehetőleg becsiccsentve. Ám minden megváltozik, amikor belép az életébe Aleksz, Sanna tudományos elmélete a feje tetejére áll.