Pet Sematary

Pet Sematary telyes film, Pet Sematary online film magyarul, Pet Sematary teljes film magyarul indavideo, Pet Sematary teljes film magyarul videa

.
Kedvencek temetője

Kedvencek temetője

Kedvencek temetője    21 April 1989

DramaHorror

6.5
TMDb: 6.5/10 665 votes

A legtöbb család számára a költözés maga az újrakezdés. Ám Creedéknek ez lehet a kezdet vége. Egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból. Ez a Kedvencek temetője. Ez az aprócska földdarab egy rejtélyes indián temetkezési helyet rejt, mely a feltámasztás erejével bír. A hátborzongatás nagymestere, Stephen King elviszi önöket és Creedéket a pokolba és vissza. (De Creedéknek nincs retúrjegyük.) Az önök kalauza a jólelkű, öreg Jud Grandall (Fred Gwynne), a kedves szomszéd, aki ismeri az élet titkait, de eleget látott ahhoz, hogy határozottan vallja: "Néha jobb halottan."

Kedvencek temetője 2

Kedvencek temetője 2

Kedvencek temetője 2    28 August 1992

Horror

5.2
TMDb: 5.2/10 155 votes

Felesége halála után az állatorvos Chase Matthews Ludlowba költözik a tizenhárom éves fiával, hogy új életet kezdjenek. Miután magára haragítja a környékbeli srácokat, Jeff összebarátkozik egy másik kicsúfolt, kirekesztett fiúval. Drew állandó rettegésben él a könyörtelen mostohaapja, Gus miatt. Miután Gus hidegvérrel lelövi Drew szeretett kutyáját, a fiúk az állatot eltemetik a a hegyek között megbújó ősi indián temetőben. A szóbeszéd szerint ugyanis akit ide temetnek, visszatér a túlvilágról. A film Stephen King regénye nyomán készült.

Kedvencek temetője

Kedvencek temetője

Kedvencek temetője    04 April 2019

Horror

0
TMDb: 0/10 0 votes

Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary

Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary

Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary    13 January 2017

Documentary

7.8
TMDb: 7.8/10 8 votes

Postman Pat's Pet Sematary

Postman Pat's Pet Sematary

Postman Pat's Pet Sematary    02 September 2013

HorrorAnimation

6.3
TMDb: 6.3/10 4 votes