Legenda

Legenda telyes film, Legenda online film magyarul, Legenda teljes film magyarul indavideo, Legenda teljes film magyarul videa

.
Legenda

Legenda

Legenda    03 November 2005

HorrorThriller

0
TMDb: 0/10 0 votes

Legenda vagyok

Legenda vagyok

Legenda vagyok    14 December 2007

DramaHorrorActionThrillerScience Fiction

7.1
TMDb: 7.1/10 7,739 votes

A tudós Robert Neville az egyetlen, akit nem fertőzött meg az a szörnyű és pusztító vírus, melyet az emberek hoztak létre. Mivel immunis a kórokozóra, ő az egyetlen túlélő, aki New York és talán a világ romjai közt tengeti életét. Az egyetlen emberi túlélő. A pusztító járvány következtében ugyanis mutánsok jöttek létre, akik figyelik minden mozdulatát. Neville ugyanis a saját vérének felhasználásával próbál ellenszert előállítani. E törekvése talán az emberiség egyetlen és utolsó reménye. Ám lassan kifut az időből. Richard Matheson regényéből.

Legenda

Legenda

Legenda    19 July 1985

AdventureFantasy

6.2
TMDb: 6.2/10 431 votes

A legendák földjén egy gonosz démon egyre erősebbé válik, s azt tervezi, hogy megteremti az Örök Éjszakát, és ezáltal megalapozza uralmát a világ felett. Tervének megvalósítását azonban gátolják az Egyszarvúak, a természet legtisztább, varázslatos teremtményei. Darkness ezért gonosz tervet sző: irtóhadjáratot indít, hogy az összes Egyszarvút eltörölje a Föld színéről. Ebbéli mesterkedéseinek megvalósulásától már csak egy hajszál választja el, amikor feltűnik a színen Jack, az egyetlen személy, aki felveheti vele a harcot. Ám amikor a legszebb unikornis halálos sebet kap, úgy tűnik, a világ elveszett.

Külvárosi legenda

Külvárosi legenda

Külvárosi legenda    12 August 1957

ComedyFamily

0
TMDb: 0/10 0 votes

A 30-as évek Angyalföldjén Ambrus Pista villamoskalauz jó állása és a nőknél való sikerei miatt irigyelt alakja a környék fiataljainak. Megismeri Annát, a szomorú fiatalasszonyt, akit férje, a részeges Benkő gyakran bántalmaz, minden ok nélkül. Sajnálkozásából csakhamar szerelem lesz, amelyet az elgyötört asszony is viszonoz. A féltékeny Benkő egy alkalommal Pistát annyira megveri, hogy a fiatalember napokig nyomja az ágyat.

Tarzan legendája

Tarzan legendája

Tarzan legendája    29 June 2016

ActionAdventure

5.7
TMDb: 5.7/10 3,658 votes

John Clayton jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti. A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizációpusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.

Legenda o lapotu

Legenda o lapotu

Legenda o lapotu    24 February 1972

Documentary

0
TMDb: 0/10 0 votes

Bodomin legenda

Bodomin legenda

Bodomin legenda    18 December 2006

Crime

5
TMDb: 5/10 2 votes

Lupič Legenda

Lupič Legenda

Lupič Legenda    01 January 1972

0
TMDb: 0/10 0 votes

Rémségek könyve

Rémségek könyve

Rémségek könyve    25 September 1998

HorrorThriller

5.7
TMDb: 5.7/10 457 votes

Egy elhagyott egyetemi könyvtárszobában porosodik a Rémségek könyve. Az a könyv, amely felsorolja mindazokat a véres bűntényeket, amiket valaha amerikai egyetemeken elkövettek. Wexler professzor (Robert Englund) előadássorozatot szervez, hogy bebizonyítsa, hogy a véres legendák milyen nevetséges képtelenségek. Csakhogy egy sötét este egy diáklány szörnyű gyilkosság áldozatává válik, majd egy fiatal srácot találnak holtan. Az egészben az a legrémisztőbb, hogy minden haláleset megfelel egy fejezetnek a Rémségek könyvéből.

Legenda

Legenda

Legenda    09 September 2015

CrimeThriller

6.8
TMDb: 6.8/10 1,438 votes

A 60-as évek Londonjában mindenkinek volt egy története a hírhedt Kray testvérekről. Ron és Reggie Kray mindig is elválaszthatatlanok voltak. A sármos és népszerű Reggie, aki az East-End hercegeként a fényűző londoni éjszakában filmsztárokkal, és bűnözőkkel múlatja az idejét, gyerekkora óta vigyáz a kiszámíthatatlan és erőszakos Ronra. Hűségesen óvja fivérét a bajtól. Miután elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék őrültnek nyilvánított testvérét, már semmi nem áll az útjukba: együtt söprik le a színről nagy riválisaikat, a Richardsonokat, és egy csapásra átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Legenda o lietajúcom Cypriánovi

Legenda o lietajúcom Cypriánovi

Legenda o lietajúcom Cypriánovi    29 July 2010

AdventureDramaHistory

6.3
TMDb: 6.3/10 2 votes

Creed II

Creed II

Creed II    20 November 2018

Drama

7.4
TMDb: 7.4/10 8 votes

Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál.

Zorro legendája

Zorro legendája

Zorro legendája    24 October 2005

ActionAdventure

6
TMDb: 6/10 1,362 votes

Zorro álarcának örököse, Don Alejandro de la Vega legutóbbi kalandjuk óta feleségül vette a szépséges Elenát, fiuk, Joaquin pedig már 10 éves. A kisfiú rajong a hős Zorróért és nem is sejti, hogy apja a titokzatos fekete lovag. Elena viszont választás elé állítja férjét: vagy család, vagy hősködés. Don Alejandrónak pedig döntenie kell, hogy Kalifornia elesett emberein próbál-e meg segíteni, vagy családfői kötelességeit látja el inkább.

Legenda za lyubovta

Legenda za lyubovta

Legenda za lyubovta    28 August 1957

Fantasy

0
TMDb: 0/10 0 votes

KastleVania 4: Vanian Legenda

KastleVania 4: Vanian Legenda

KastleVania 4: Vanian Legenda    25 November 2012

0
TMDb: 0/10 0 votes

Legenda o ledyanom serdtse

Legenda o ledyanom serdtse

Legenda o ledyanom serdtse    02 January 1958

0
TMDb: 0/10 0 votes

Będziesz legendą, człowieku

Będziesz legendą, człowieku

Będziesz legendą, człowieku    15 March 2013

Documentary

4
TMDb: 4/10 1 votes

Legenda Sundel Bolong

Legenda Sundel Bolong

Legenda Sundel Bolong    18 October 2007

Horror

0
TMDb: 0/10 0 votes

A Pendragon legenda

A Pendragon legenda

A Pendragon legenda    12 September 1974

CrimeAdventure

5
TMDb: 5/10 1 votes

A fiatal, ám nagy műveltségű Dr. Bátky János (Latinovits Zoltán) meghívást kap a Pendragon-ház fejétől, Earl of Gwyneddtől (Darvas Iván) a llanwygani kastélyába. A kastély és a környék varázslatokkal, ősi rejtélyekkel teli világában kell Bátkynak megfejtenie a Pendragon legenda titkát segítőtársaival, Osborne (Timár Béla) és Cynthia Pendragonnal (Halász Judit). A nyomozás azonban teli van kalandokkal, meglepetésekkel, mert Earl of Gwynedd egykori szerelme, Eileen St. Claire (Tordai Teri) ármányos fondorlatokkal igyekszik ugyancsak megnehezíteni, hogy a titok napvilágot lásson.

Burce Lee a legenda

Burce Lee a legenda

Burce Lee a legenda    10 January 1977

Documentary

0
TMDb: 0/10 0 votes

Egy fiatal hongkongi utcai bajkeverő 58-ben visszatér az Államokba, ahol egyedülálló módon kínai harcművészetet kezd el tanítani nem csak ázsiaiaknak. Tanítványai között olyan hollywoodi nagyágyúk is megtalálhatók, mint James Coburn, Steve McQueen vagy Chuck Norris. A színészi vénával és családi örökséggel is megáldott Bruce Lee hamarosan a kamérák előtt találja magát, és ezzel megkezdődik a filmtörténelem legnagyobb és legmehatározóbb harcművészének világhódító karrierje.