Charlie S

Charlie S telyes film, Charlie S online film magyarul, Charlie S teljes film magyarul indavideo, Charlie S teljes film magyarul videa

.
Charlie angyalai

Charlie angyalai

Charlie angyalai    02 November 2000

ActionAdventureComedyCrimeThriller

5.7
TMDb: 5.7/10 2,117 votes

Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu), a három gyönyörű lány John Bosley-val (Bill Murray) dolgozik együtt. Mindenki csak Charlie angyalaiként ismeri őket. Ezúttal Eric Knox (Sam Rockwell), egy szoftverfejlesztő cég tulajdonosa kéri a segítségüket. Legújabb, titkosan kifejlesztett programjukat ellopták. Az első számú gyanúsított Corwin (Tim Curry), a rivális cég főnöke. Az angyalok első akciójára kemény válasz érkezik. Bázisukat lerombolják, Charlie életét megfenyegetik. Az ügy bonyolultnak ígérkezik, mivel a megbízó korántsem szent. Hogyan lehet védekezni egy fantom ellen, akinek a keze mindenhová elér?

Charlie Angyalai - Teljes gázzal

Charlie Angyalai - Teljes gázzal

Charlie Angyalai - Teljes gázzal    27 June 2003

ActionAdventureComedy

5.3
TMDb: 5.3/10 1,534 votes

A világ legveszélyesebb fegyvere: biztos, mint a halál, bármikor bevethető, a Föld bármely pontján egyformán hatékony. Mellesleg csinos is Három lány a Charles Townsend Detektívügynökség alkalmazásában. Ha arctalan főnökük hívja őket, ők nyomban harcra készek, és nem kímélik sem magukat, sem mást. Az angyaloknak ezúttal egy eltűnt adatbázist kell megtalálniuk. A tanúvédelmi programban résztvevők listáját ugyanis ellopták, és a rajta szereplők közül öten már áldozatául is estek a titokzatos bűnözőnek. A nyomok a lányok egy régi ellenfeléhez a "Cingárhoz" vezetnek, de úgy tűnik, hogy egy bukott angyalnak is köze lehet a vakmerő és kegyetlen gyilkosságokhoz. Charlie angyalai azonban szerencsére legalább olyan vakmerőek, mint ellenfelük.

Charlie's Angels

Charlie's Angels

Charlie's Angels    30 October 2019

ActionAdventureComedy

0
TMDb: 0/10 0 votes

Charlie angyalainak másik élete

Charlie angyalainak másik élete

Charlie angyalainak másik élete    08 March 2004

Drama

2.5
TMDb: 2.5/10 2 votes

Három gyönyörű nő éppen arra készül, hogy örökre megváltoztassa a televíziózást. Amikor a hollywoodi producerek Farrah Fawcettet, Kate Jacksont és Jaclyn Smith-t választották ki a fegyverforgató, karatézó nyomozónők szerepére, a Charlie angyalai egyetlen éjszaka alatt a nemzetközi popkultúra meghatározó jelensége lett. Kövesse történetüket, amint a műsor népszerűsége és vonzereje nőtt, miközben az egyre nagyobb nyomás feszültséghez vezetett a színfalak mögött.